Stikstofmodule Geo-Logica op PIM.info-platform

PIM.info en Geo-Logica hebben de handen ineen geslagen bij de doorontwikkeling van software. PIM.info heeft al sinds jaar en dag een viewer met kaartlagen voor projecten in de plan- en vergunningsfase en levert dienstontwikkeling rondom deze viewer. Geo-Logica ontwikkelt momenteel een stikstofmodule waarmee grote hoeveelheden stikstof-berekeningen geautomatiseerd kunnen worden uitgevoerd en beheerd. De module wordt per klant op maat geïmplementeerd en alle onderliggende berekeningsstappen worden juridisch geborgd.

Het wordt mogelijk om in toekomst de stikstofmodule direct te benaderen vanaf het PIM.info platform waarbij gebruikers direct een berekening kunnen doorvoeren. Dit levert voor gebruikers met veel project-berekeningen een grote kwaliteitswinst en grote efficiency-winst op.